Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief:
 
 
Ontdek onze promoties.
 
  • 002
  • 003

 

Riviercruise Rijn & Moezel
Vertrek: 2 mei 2018 - 5 dagen (4 nachten)
Incl. Vol pension & autocarreis

 

Van de verschillende opstapplaatsen Gent, Antwerpen en Brussel gaat het per autocar naar Straatsburg waar we inschepen voor de romantiek van twee rivieren: de Rijn en de Moezel.

DAG 1:
Opstapplaats - Straatsburg Inschepen in Straatsburg om 18u. Vertrek naar Mainz. Voorstelling van de crew. Welkomstdrankje.
Avondanimatie.

DAG 2:
Mainz · Koblenz
Volpension aan boord. Geleid bezoek naar keuze: Mainz en het Gutenberg-museum of wijnwandeling vanuit Mainz. ‘s Avonds aankomst in Koblenz. Kennismaking met de stad.

DAG 3:
Koblenz · Cochem · Trier
Volpension aan boord. Voormiddag varen we op de Moezel. Aankomst in Cochem. Geleid bezoek aan het kasteel van Cochem. Terug aan boord, varen we naar Trier. Avondshow van de crew.

DAG 4:
Trier
Volpension aan boord. Voor de middag cruise op de Moezel, meanderend tussen de hellingen begroeid met wijnranken en de prachtige landschappen. Aankomst in Trier aan het einde van de voormiddag. ‘s Namiddags gezamenlijk bezoek aan de stad met zijn Romeinse overblijfselen. Gala-avond.

DAG 5:
Trier – afstapplaats
Ontschepen om 9u en per autocar huiswaarts.

Inbegrepen: autocartransfer van diverse opstapplaatsen naar Straatsburg en terug vanuit Trier, dranken bij de maaltijden en in de bar, verfijnde
Franse keuken, diner en gala-avond, welkomstcocktail, gratis Wifi in de bar, audiofoon voorzien tijdens de excursies, voorstelling van de kapitein en zijn
bemanning. Spektakel door de bemanning Animatie aan boord, btw, bagage- en annuleringsverzekering in geval van ziekte.

Prijs per persoon (minimum 25 deelnemers)
 
2-persoonshut
toeslag 1-persoonshut
 
2 mei 2018
799 €
op aanvraag


 
Riviercruise op de Seine
Vertrek: 16 oktober 2018 - 5 dagen (4 nachten)
Incl. Vol pension & autocarreis

 


Riviercruise op de kronkelende Seine, een unieke mengeling van natuur en cultuur.

Dag 1:
Vanuit opstapplaatsen in Antwerpen, Gent en Brugge naar Parijs voor inscheping om 18u. Voorstelling van de bemanning en welkomstcocktail. Parijs by night. (afhankelijk van het waterniveau).

Dag2:
Parijs – De Andelys – Rouen In de voormiddag varen we. Voorgestelde facultatieve excursies: KLASSIEK : bezoek aan het kasteel van Martainville.
DYNAMISCH : wandeling richting het kasteel Gaillard. Terug aan boord in Rouen. Navigatie naar Honfleur.

Dag 3:
Rouen - Honfleur Gezamelijke facultatieve excursie: geleid bezoek aan Honfleur en Pont L’Evêque met degustatie. In de namiddag, voorgestelde facultatieve excursies: KLASSIEK : ontdek de Côte d’Albâtre, tussen de kliffen en dorpjes, degustatie van Bénédictine likeur.
DYNAMISCH : ontdek per wandeling de Côte d’Albâtre en de kliffen van Etretat, het meest dramatische erosiefenomeen van de kust. Terug aan boord. Navigatie naar Honfleur.

Dag 4:
Honfleur – Rouen
Gezamelijke facultatieve excursie voor beide pakketten: geleid bezoek te voet aan de oude stad van Rouen. In namiddag wordt er gevaren. “Guinguettes“ animatie aan boord. We varen voorbij krijtachtige rotsen, wilde oevers en velden. Gala-avond.

Dag 5: Parijs – opstapplaatsen. Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9u en terugreis naar opstapplaatsen.

Inbegrepen: autocar van diverse opstapplaatsen, vol pension, dranken bij de maaltijden en in de bar, verfijnde Franse keuken, diner en gala-avond,
welkomstcocktail, gratis Wifi in de bar, audiofoon voorzien tijdens de excursies, voorstelling van de kapitein en zijn bemanning, spektakel door de bemanning. Animatie aan boord, btw, annuleringsverzekering in geval van ziekte.

Prijs per persoon (minimum 25 deelnemers)
 
2-persoonskamer
toeslag 1-persoonshut
 
16 oktober 2018
730 €
+ 295 €

Uitgebreid programma op verzoek