Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief:
 
 
Ontdek onze promoties.
 
  • 002
  • 004

 

Albanië

 
Rondreis, Europa’s laatste geheim
 

15 mei, 5 juni en 25 september,  8 Dagen/7 nachten

 
         
Ondertussen gekend als een Azura-bestemming. Haar rijke historie en prachtig landschap, waren voor de meeste deelnemers een onvergetelijke kennismaking. Uitgebreid programma op verzoek.        

Dag 1: Brussel – Tirana
Vlucht van Brussel naar Tirana en verblijf in Durres (35 km).

Dag 2: Durres-Berat-Apollonia-Durres (190km)
Naar het historische Berat met typische huizen in Ottomaanse stijl. Daarna naar de antieke stad Apollonia en langs het schiereiland Karaburun naar Vloran.

Dag 3: Vloran-Himara-Butrint-Lekursi-Saranda (190 km)
Unieke vergezichten over de Ionische Zee met onbezoedelde stranden en langs HImara met een van de mooiste kusten van Albanië naar Butrint (Unesco Werelderfgoed). Bezoek aan Venetiaans kasteel, stadswallen en andere bezienswaardigheden.

Dag 4: Saranda-Gjirokastra-Korce (240 km)
Gjirokastra (Unesco Werelderfgoed) dateert uit de derde eeuw en was een centrum van belang ten tijde van het Byzantijnse Rijk. In Korce treffen we de Ngallja en Krishtit kathedraal, de moskee van Iliaz Bej en talloze andere historische gebouwen.

Dag 5: Korce-Sveti Naum-Ohrid (80 km)
Verder naar Pogradec  aan het tektonische meer van Ohrid, Koezoek en doorreis naar het klooster van Sevti Naum in Macedonië, uniek gelegen op een klif. Daarna naar Ohrid.

Dag 6: Ohrid-Struga-Elbasan-Tirana (140 km)
Naar Struga in Macedonië en naar Elbasan. Doorreis naar Tirana waar we verblijven.

Dag 7: Daguitstap naar Kruja
Naar Kruja, eerste hoofdstad van Albanië en stadsrondrit in Tirana.

Dag 8: Tirana - Brussel
Vrije tijd en terugvlucht naar Brussel.

Uitgebreid programma op verzoek.

Inbegrepen: vlucht van Brussel naar Tirana en terug- de actuele luchthaventaksen - verplaatsingen in comfortabele autobus met airconditioning7 overnachtingen in goede hotels (3 – 4 sterren) op basis van half pension - alle entreegelden van de vermelde bezoeken - lokale Engelstalige gids  - reisbegeleiding van Brussel tot BrusselBTW.
Niet inbegrepen: maaltijden tijdens de vluchten - niet vermelde maaltijden, dranken - persoonlijke uitgaven - niet vermelde bezoeken of excursies - fooien      

Reissom per persoon in tweepersoonskamer (min 20 deelnemers):   899 Euro
Toeslag eenpersoonskamer: 120 Euro