Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief:
 
 
Ontdek onze promoties.
 
  • 002
  • 003
 

Frankrijk

 
Kastelen van de Loire
   
Vertrek: 19 mei 2018 - 3 dagen (2 nachten)
Incl. Vol pension & autocarreis

 

Elegantie glorie zijn de sleutelwoorden voor een beschrijving van de vallei van de Loire. Op het programma staan bezoeken aan enkele van de meest gerenommeerde kastelen: Chambord, Amboise, Chenonceau en Blois.

Maar ook genot van lekkere wijnen en de vermaarde Franse gastronomie staan op het menu.

Dag 1:
vanuit opstapplaatsen naar – Chambord en – Amboise (590 km)
Vroeg vertrek vanuit Brugge, Gent en Antwerpen naar Valenciennes en Péronne, met vrije lunch langs de snelweg naar Chambord voor bezoek met audiofoon aan het grootste kasteel aan de Loire. Verder naar Amboise voor avondmaal en logies in Hotel****.

Dag 2:
Amboise – Vouvray – Montlouis – Chenonceau – Amboise (75 km)
Ontbijtbuffet en kennismaking met Amboise en bezoek met audiofoon aan het kasteel.
Daarna naar Vouvray voor bezoek en proeverij in de Cave de Vouvray. Verder naar Montlouis voor de lunch in restaurant La Cave, een mooi voorbeeld van een “site troglodytique”. Langs de vallei van de Cher gaat het daarna naar Chenonceau voor bezoek aan het vrouwenkasteel, misschien wel het mooiste van alle kastelen aan de Loire. Terug naar Amboise voor avondmaal en verblijf in het hotel****.

Dag 3: Amboise – Blois – Orléans – opstapplaatsen (590 km)
Ontbijtbuffet en aansluitend langs de Loirevallei naar Blois voor bezoek met audiofoon aan het kasteel. Daarna naar Orléans voor het middagmaal en via de Autoroute l’Aquitaine naar Parijs en Péronne, avondstop. Via Bergen huiswaarts.

Belangrijk: Het beschreven programma kan steeds zonder voorafgaande verwittiging door onvoorziene omstandigheden gewijzigd worden.


Inbegrepen: autocarreis zoals beschreven - volpension van diner in hotel**** dag 1 tot en met lunch dag 3, bezoek en wijnproeverij in Vouvray, middagmaal in een historische “site troglodytique” in Montlouis, 1 glas wijn en water bij de middagmalen annuleringsverzekering in geval van ziekte, btw en toeristenbelasting.

Prijs per persoon (minimum 25 deelnemers)
 
2-persoonskamer
toeslag 1-persoonshut
 
19 mei 2018
460 €
+ 70 €


 
Provence & Camarque
   
Vertrek: 1 juni 2018 - 8 dagen (7 nachten)
Incl. half pension & autocarreis

 

Vanuit het verblijfshotel in Avignon bezoek aan onder meer Mont Ventoux, Les Beaux de Provence, Le Pont du Gard, Nîmes, Arles, de Camargue, Saintes Maries de la Mer en Aigues Mortes, kortom natuur en cultuur zoals men die alleen in Frankrijk vindt.

Dag 1:
van opstapplaatsen naar Avignon: uit Gent en via Kortrijk naar ons verblijfshotel in Avignon.

Dag 2:
Avignon - Mont Ventoux - Gigondas – Avignon : Via Carpentras naar Malaucène en de Mont Ventoux. Afdaling via Bédoin naar Vaison-la-Romaine. Nadien het mooie Séguret en Gigondas, naar Vacqueyras. Hier kunnen Côtes de Rhone degusteren. Daarna via Beaumes-les-Venise naar Avignon.

Dag 3:
Avignon – Rhonevallei - Uzès- Pont du Gard - Avignon: Naar Villeneuve-les-Avignon en het “Fort St.- André” van waar prachtig panorama over de
Rhonevallei; de Mont Ventoux en Avignon. Nadien Nîmes, stad van Romeinse monumenten. Daarna via toeristische route en les Gorges de Grandon naar Uzès en “Pont du Gard”, terug naar Avignon.

Dag 4:
Stadsbezoek Avignon: Uitgebreid bezoek aan de stad Avignon. De namiddag is vrij.

Dag 5:
Avignon – Saint-Rémy - Glanun - Arles – Avignon: Zuidwaarts naar Saint-Rémy de Provence, daarna bezoek aan de antieke stad Glanum. De namiddag reserveren we voor Arles.

Dag 6:
Avignon – Aigues-Mortes - Saintes-Maries-de-la-Mer – Rhonedelta – Avignon: Ganse dag bezoek aan de Camargue: Aigues- Mortes, Saintes-Maries-de-la-Mer en de Rhonedelta.

Dag 7:
l’Isle-sur-la Sorgue – Fontaine de Vaucluse – Rouissilon: Bezoek aan l’Isle-surlaSorge, dan naar Fontaine de Vaucluse. Na het middagmaal naar Gordes en de “Rode Stad” Roussillon, één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Via Pernes-les-Fontaines terug Avignon.

Dag 8:
Avignon – Beaune – Reims - opstapplaatsen: Tegen de avond aankomst in de verschillende opstapplaatsen.

Inbegrepen: 8-Daagse autocarreis in vol pension, wijn inbegrepen (met uitzondering van het middagmaal 1ste, 4de en 8ste dag) – alle vermelde uitstappen – 3-sterren hotel met zwembad – busreis heen en terug met luxebus 4-sterren – Nederlandstalige gids voor de volledige rondreis – annuleringsverzekering – btw en verblijfstaks.

Niet inbegrepen: Persoonlijke uitgaven – eventuele toegangstickets en degustaties.

 

Prijs per persoon (minimum 25 deelnemers)
 
2-persoonskamer
toeslag 1-persoonshut
 
1 juni 2018
1130 €
+ 324 €


 
Riviercruise op de Seine
   
Vertrek: 16 oktober 2018 - 5 dagen (4 nachten)
Incl. Vol pension & autocarreis

 


Riviercruise op de kronkelende Seine, een unieke mengeling van natuur en cultuur.

Dag 1:
Vanuit opstapplaatsen in Antwerpen, Gent en Brugge naar Parijs voor inscheping om 18u. Voorstelling van de bemanning en welkomstcocktail. Parijs by night. (afhankelijk van het waterniveau).

Dag2:
Parijs – De Andelys – Rouen In de voormiddag varen we. Voorgestelde facultatieve excursies: KLASSIEK : bezoek aan het kasteel van Martainville.
DYNAMISCH : wandeling richting het kasteel Gaillard. Terug aan boord in Rouen. Navigatie naar Honfleur.

Dag 3:
Rouen - Honfleur Gezamelijke facultatieve excursie: geleid bezoek aan Honfleur en Pont L’Evêque met degustatie. In de namiddag, voorgestelde facultatieve excursies: KLASSIEK : ontdek de Côte d’Albâtre, tussen de kliffen en dorpjes, degustatie van Bénédictine likeur.
DYNAMISCH : ontdek per wandeling de Côte d’Albâtre en de kliffen van Etretat, het meest dramatische erosiefenomeen van de kust. Terug aan boord. Navigatie naar Honfleur.

Dag 4:
Honfleur – Rouen
Gezamelijke facultatieve excursie voor beide pakketten: geleid bezoek te voet aan de oude stad van Rouen. In namiddag wordt er gevaren. “Guinguettes“ animatie aan boord. We varen voorbij krijtachtige rotsen, wilde oevers en velden. Gala-avond.

Dag 5: Parijs – opstapplaatsen. Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9u en terugreis naar opstapplaatsen.

Inbegrepen: autocar van diverse opstapplaatsen, vol pension, dranken bij de maaltijden en in de bar, verfijnde Franse keuken, diner en gala-avond,
welkomstcocktail, gratis Wifi in de bar, audiofoon voorzien tijdens de excursies, voorstelling van de kapitein en zijn bemanning, spektakel door de bemanning. Animatie aan boord, btw, annuleringsverzekering in geval van ziekte.

Prijs per persoon (minimum 25 deelnemers)
 
2-persoonskamer
toeslag 1-persoonshut
 
16 oktober 2018
730 €
+ 295 €

Uitgebreid programma op verzoek