Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief:
 
 
Ontdek onze promoties.
 
  • 002
  • 003
  • 003
 

Nederland

         
 
Elfstedentocht per fiets
   
Vertrek: 30 mei 2018 - 5 dagen (4 nachten)

Rondreis per fiets gebaseerd op de gekende “Elfstedentocht” voor schaatsers.
Het vlakke landschap en de uitstekende fietspaden garanderen het fietsplezier.

DAG 1:
België – Sneek (fietstocht ± 35 km)
Per luxe autocar naar Sneek en de namiddag naar Joure. Vandaar per fiets naar Goïngarijp en Terherne langs het Sneekermeer. We kruisen het Prinses Margrietkanaal en fietsen via het centrum van Sneek naar het hotel****.

DAG 2:
Sneek – IJlst – Hindeloopen – Workum (fietstocht ± 60 km)
Van het hotel fietsen we naar IJlst en via Oudega naar Hindeloopen. In de namiddag houden we een pauze in het kunstenaarsstadje Workum en dan fietsen we langs de Flakke Brekken en de Aldegeaster Brekken terug naar Sneek.

DAG 3:
Leeuwarden – Dokkum – Leeuwarden (fietstocht ± 60 km)
Per autocar naar Leeuwarden en dan per fiets van de Friese hoofdstad doorheen het groene Friese landschap langs kleine dorpjes als Readtsjerk en Broeksterwâld naar Dokkum. Daarna langsheen de Finkumervaart naar het “Bruggetje van Bartlehiem”. De dagtocht eindigt in Leeuwarden.
DAG 4: Leeuwarden – Franeker – Harlingen – Bolsward (fietstocht ± 65 km) Vanuit Leeuwarden fietsen we langs het Van Harinxmakanaal naar Franeker. Daarna verder naar de zeehavenstad Harlingen. In de namiddag fietsen we op de dijk langs de Waddenzee tot Zurich. Voor de aansluiting met de Afsluitdijk gaat het richting Bolsward.

DAG 5:
Stavoren – Sloten – België (fietstocht ± 30 km)
Per autocar naar Stavoren, vanwaar we Langs de kliffenkust van het IJsselmeer naar Oudemirdum fietsen. Langs de Gaasterlandse bossen rijden we tot slot van onze “Elfstedenfietstocht” naar Sloten. In de loop van de namiddag keren we huiswaarts.

Inbegrepen: autocar vanuit opstapplaatsen Gent , Sint-Niklaas en Antwerpen – de huurfiets – 4 overnachtingen op basis van half pension van avondmaal
eerste dag tot en met ontbijt de laatste dag in viersterren hotel – Nederlandstalige begeleiding vanuit België – btw – luchthaventaksen – annuleringsverzekering in geval van ziekte- en bagageverzekering.

Elektrische fiets en bakfiets voor rolstoelgebruikers op aanvraag.

 

Prijs per persoon (minimum 25 deelnemers)
Afreis
2-persoonskamer
toeslag single
30 mei 2018
€ 525
toeslag € 115