nl
 
   

Individuele motorreizen

 

 
Voor alle Azura motorreizen werden de hotels uitgezocht in functie van het motorrijden. Daarenboven werd de locatie zo uitgekozen dat er een vlotte aansluiting is op de uitgestippelde motorroutes. Alle motorroutes werden door onszelf uitgestippeld én meermaals gereden! Uiteraard zijn de prijs en het programma afhankelijk van de reisperiode, vandaar dat U voor de juiste prijs en het programma steeds Uw reisbureau dient te contacteren.
     
Bourgondië – Frankrijk
 
 

7 dagen/6 nachten
Op basis van één van onze succesrijkste motorprogramma’s van de afgelopen jaren werkten we een aantal nieuwe routes uit met even bochtenrijke als boeiende etappes: Château Thierry (1 nacht), Nevers (2 nachten), Auxerre (2 nachten) en Reims (1 nacht).

Prijzen op aanvraag
 
Franse Ardennen / Champagne - Fr.
 
 

3 dagen/2 nachten
Ondertussen een klassieker in ons motorprogramma! Het uitstekende hotel en de steeds boeiende routes garanderen drie dagen van groot (motor)plezier.

Prijzen op aanvraag
     
NOORD FRANKR. /OPAALKUST – FR.
 
 

3 dagen/2 nachten
Nauwelijks over de grens en op verleidelijke rijafstand van bekende namen als Cap Gris en Blanc Nez, maar ook met boeiende stuurweggetjes in de directe omgeving. Een uitgelezen bestemming dus voor een weekend motorgenot in het nabije buitenland.

Prijzen op aanvraag
 
Drie landen reis: LUX, FR & D
 
 

Luxemburg, Frankrijk en Duitsland
4 dagen/3 nachten
Swalbach-Elm (Saarland) vormt de uitvalsbasis voor onze “drie landen reis” met even boeiende als bochtige tochten in Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Prijzen op aanvraag
     
Duitse Eifel
 
 

4 dagen / 3 nachten
Een klassieker in het aanbod van de Motorreizen van Azura met vrije vertrekdagen van april tot en met oktober.

Prijzen op aanvraag
 
HUNSRÜCK- Duitsland
 
 

4 dagen/3 nachten
De Hunsrück ligt tussen de rivieren Moezel, Rijn, Nahe en Saar. Heuvelend en bosrijk is het een boeiende motorbestemming vol uitnodigende slingerwegen.

Prijzen op aanvraag
     
Zwarte Woud - Duitsland
 
 

7 dagen/6 nachten
Geheel in overeenstemming met onze motorfilosofie bieden we de tocht naar het Zwarte Woud aan met een overnachting onderweg.

Prijzen op aanvraag
 
Europa, USA of Canada
 
 

Er op uit trekken met eigen motor of huurmotor in Europa, de Verenigde Staten of Canada neem contact op met het reisbureau van uw keuze.

 

 


  © 2016 - AZURA GROEPSREIZEN is een merknaam van GLOBAL CONTACTS nv