nl
 
   

Motorreizen - Introductie

 

 

 

 

Beste motorrijder (st)er,

Als motorjournalist, touroperator en fervent motorreiziger lag het voor de hand dat ik vroeg of laat ook professioneel motorreizen zou gaan organiseren en begeleiden.

In de loop der jaren zijn mijn motorreizen uitgegroeid tot een volwaardige reisafdeling van de touroperator Azura. Maar de beleving van mijn uit de hand gelopen hobby is gelukkig gebleven.
De groepsmotorreizen van Azura richten zich voornamelijk op de senior- motorrijder die graag geniet van alle facetten die motorreizen maken tot wat ze zijn. Deze reizen gaan door op vastgestelde data met twee begeleiders.

De individuele motorreizen bedienen de motorrijder die er alleen en toch goed voorbereid wil op uit trekken . Uiteraard kunnen deze reizen ook in groep worden gedaan (voor minimum 10 tot maximum 20 deelnemende motoren).

Zowel onze individuele motorreizen als onze groepsreizen zijn het gevolg van doorgedreven prospecties met uitgekiende routes en motorvriendelijke accommodaties als resultaat.Het feit dat we alle uitgestippelde routes meermaals zelf hebben gereden, en alle hotels persoonlijk selecteerden zorgt voor de zekerheid van de gekende Azura- kwaliteit, ook in motorreizen.

 

K. Foubert
Directeur

 

 


     


  © 2016 - AZURA GROEPSREIZEN is een merknaam van GLOBAL CONTACTS nv