Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief:
 
 
Ontdek onze promoties.
 
  • 002
  • 003
 
 

Motor Groepsreizen 2019

 

 

Beste motorrijder(st)er,

Als motorjournalist, touroperator en fervent motorreiziger lag het voor de hand dat ik vroeg of laat ook professioneel motorreizen zou gaan organiseren en begeleiden.

In de loop der jaren zijn mijn motorreizen uitgegroeid tot een volwaardige reisafdeling van de touroperator Azura. Maar de beleving van mijn uit de hand gelopen hobby is gelukkig gebleven.
De groepsmotorreizen van Azura richten zich voornamelijk op de senior- motorrijder die graag geniet van alle facetten die motorreizen maken tot wat ze zijn. Deze reizen gaan door op vastgestelde data met twee begeleiders.

De individuele motorreizen bedienen de motorrijder die er alleen en toch goed voorbereid wil op uit trekken . Uiteraard kunnen deze reizen ook in groep worden gedaan (voor minimum 10 tot maximum 20 deelnemende motoren).

Zowel onze individuele motorreizen als onze groepsreizen zijn het gevolg van doorgedreven prospecties met uitgekiende routes en motorvriendelijke accommodaties als resultaat.Het feit dat we alle uitgestippelde routes meermaals zelf hebben gereden, en alle hotels persoonlijk selecteerden zorgt voor de zekerheid van de gekende Azura- kwaliteit, ook in motorreizen.

 

K. Foubert
Directeur

 

 

 
 
Frankrijk, De Champagne per motor    
Motorreizen voor motards met levenservaring  

Langs Maas, Semois en Marne slingeren onze routes door een immer heuvelend en gevarieerd landschap. Natuur, cultuur en motorplezier kunnen bij het avondlijke napraten besproken worden, begeleid door een heerlijk glas.

2019 in voorbereiding

 
Duitsland, De Eifel per motorfiets    
Motorreizen voor motards met levenservaring  

In de Eifel beleeft men stuurplezier van het zuiverste soort.
We kennen er ondertussen zowat alles wat voor motorrijders aantrekkelijk is. Vanuit Manderscheid, middenin de Vulkaan-Eifel, hebben we in samenwerking met Motortours.eu een paar prachtige routes uitgewerkt. Zelfs wie al meermaals met Azura Motorreizen onderweg was zal zodoende toch weer wat nieuws ontdekken!

2019 in voorbereiding

 
       
       
       
 

Individuele motorreizen

Voor alle Azura motorreizen werden de hotels uitgezocht in functie van het motorrijden. Daarenboven werd de locatie zo uitgekozen dat er een vlotte aansluiting is op de uitgestippelde motorroutes. Alle motorroutes werden door onszelf uitgestippeld én meermaals gereden! Uiteraard zijn de prijs en het programma afhankelijk van de reisperiode, vandaar dat U voor de juiste prijs en het programma steeds Uw reisbureau dient te contacteren.
     
Bourgondië – Frankrijk
 
 

7 dagen/6 nachten
Op basis van één van onze succesrijkste motorprogramma’s van de afgelopen jaren werkten we een aantal nieuwe routes uit met even bochtenrijke als boeiende etappes: Château Thierry (1 nacht), Nevers (2 nachten), Auxerre (2 nachten) en Reims (1 nacht).

Prijzen op aanvraag
 
Franse Ardennen / Champagne - Fr.
 
 

3 dagen/2 nachten
Ondertussen een klassieker in ons motorprogramma! Het uitstekende hotel en de steeds boeiende routes garanderen drie dagen van groot (motor)plezier.

Prijzen op aanvraag
     
NOORD FRANKR. /OPAALKUST – FR.
 
 

3 dagen/2 nachten
Nauwelijks over de grens en op verleidelijke rijafstand van bekende namen als Cap Gris en Blanc Nez, maar ook met boeiende stuurweggetjes in de directe omgeving. Een uitgelezen bestemming dus voor een weekend motorgenot in het nabije buitenland.

Prijzen op aanvraag
 
Drie landen reis: LUX, FR & D
 
 

Luxemburg, Frankrijk en Duitsland
4 dagen/3 nachten
Swalbach-Elm (Saarland) vormt de uitvalsbasis voor onze “drie landen reis” met even boeiende als bochtige tochten in Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Prijzen op aanvraag
     
Duitse Eifel
 
 

4 dagen / 3 nachten
Een klassieker in het aanbod van de Motorreizen van Azura met vrije vertrekdagen van april tot en met oktober.

Prijzen op aanvraag
 
HUNSRÜCK- Duitsland
 
 

4 dagen/3 nachten
De Hunsrück ligt tussen de rivieren Moezel, Rijn, Nahe en Saar. Heuvelend en bosrijk is het een boeiende motorbestemming vol uitnodigende slingerwegen.

Prijzen op aanvraag
     
Zwarte Woud - Duitsland
 
 

7 dagen/6 nachten
Geheel in overeenstemming met onze motorfilosofie bieden we de tocht naar het Zwarte Woud aan met een overnachting onderweg.

Prijzen op aanvraag
 
Europa, USA of Canada
 
 

Er op uit trekken met eigen motor of huurmotor in Europa, de Verenigde Staten of Canada neem contact op met het reisbureau van uw keuze.