Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief:
 
 
Ontdek onze promoties.
 
  • 002
  • 003
  • 004

Wie zijn wij

     

AZURA, opgericht in 1976, is een touroperator van eigen bodem, gespecialiseerd op een aantal bestemmingen waaronder USA, CANADA, ZUIDOOST AZIË en een groot aantal bestemmingen in EUROPA.
In de afgelopen dertig jaar groeide AZURA uit tot een vaste waarde op de Belgische reismarkt en werd de beroepservaring aangewend om zowel op gebied van verre reizen, als op het vlak van nabuurtoerisme een aanbod uit te bouwen met de best mogelijke prijs kwaliteit verhouding.

Een uitgebreid netwerk van lokale agenten, gekoppeld aan een doorgedreven prospectiebeleid en kwaliteitscontrole zorgen voor een gevarieerd aanbod en algehele tevredenheid van het cliënteel.
Op al haar bestemmingen kiest AZURA in elke hotelcategorie voor de beste hotels aan de beste voorwaarden en wordt met de beste luchtvaartmaatschappijen en andere transportbedrijven samengewerkt.

De rondreizen, zowel individuele reizen als groepsreizen, worden met grote zorg uitgestippeld, zodanig dat de reiziger voldoende tijd heeft om van zijn of haar vakantie te genieten en toch veel te zien.
De jarenlange ervaring inzake groepsreizen zorgt er voor dat ook heel wat verenigingen en sportclubs beroep doen op onze diensten voor het uitwerken van hun programma op maat.

Ook belevingsvakanties zoals motorreizen, wandelreizen, fietsvakanties, gastronomische weekends, citytrips en gezondheidsreizen staan op het menu van de gespecialiseerde touroperator AZURA.

AZURA doet er, in samenwerking met een uitgebreid netwerk van geselecteerde reisbureaus, alles aan om uw vakantie te laten slagen en kiest daarom steeds voor kwaliteit. Wij danken u alvast voor het vertrouwen !

 

K. Foubert
Directeur